Rangers-legende sammenligner Celtic-stjerne med Erling Haaland

Foto: Ian MacNicol/Getty Image

Rangers-legenden Ally McCoist mener, at Celtic-stjernen spiller på en måde, der minder ham om Manchester City-profilen Erling Haaland.

Japanske Kyogo Furuhashi er topscorer i skotske Premiership med i alt 23 mål i denne sæson. På tværs af alle turneringer er det blevet til 29 mål for ham, hvoraf fem af dem er scoret mod Rangers.

Rangers-legenden Ally McCoist udtalte sig til The Overlap forud for Scottish Cup-semifinalen mellem Glasgow-rivalerne, hvor han sendte kom ind på, hvordan han mente, at japanerne ville spille.

“Celtic har én, der for tiden er rygende varm,” sagde han.

“Han spillere på skulderen. Han er kun interesseret i at afslutte. Han minder om Haaland i den forstand,at han ikke rigtigt ønsker at være involveret i kampen.”

“De er to vidt forskellige spillere – det ved jeg. Men de involverer sig og spiller en smule med, men han vil bare positionere sig, så han kan afslutte, fordi det er hans styrke, og han er rigtig, rigtig god til det.”

Han forklarede også, at han mener, at Rangers’ to centrale forsvarsspillere vil være afgørende, når det kommer til at skulle stoppe japanske Furuhashi.

Han blev også spurgt om, hvorvidt han ville foretrække at have Furuhashi eller Rangers’ nuværende angriber Alfredo Morelos i front på sit hold.

“Lige nu? Kyogo er den, der er i bedst form, men det er et umuligt spørgsmål at besvare, da Kyogo ikke spiller for Rangers,” lød svaret.

“Han er rigtig god, han er rigtig god. Han er den bedste afslutter i landet i øjeblikket. Jeg giver ham alle mulige komplimenter her, men han er den bedste afslutter i landet for tiden.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024