Rasmus Højlund skadet lige før kampstart

Foto: Emilio Andreoli/Getty Images

Den danske angriber Rasmus Højlund måtte trække sig kort før kampstart, da han fik ubehag i en muskel.

Onsdag aften skulle Rasmus Højlund have været i aktion for Atalanta i Serie A, hvor de mødte Spezia. Sådan endte det dog ikke med at gå.

Under opvarmningen kunne den unge dansker mærke ubehag i en muskel, hvorfor han var nødt til at trække sig – både fra opvarmningen og fra kampen.

Sådan lyder det fra Sky Sport Italia.

Mediet rapporterede nyheden umiddelbart før kampstart, hvorefter det viste sig, at Højlund var blevet trukket ud af startopstilling. I stedet var han blevet erstattet med Muriel.

Højlund placerede sig i stedet på bænken under kampen, der endte 3-2 til Atalanta. Her blev han siddende hele kampen, og fik derfor ikke et eneste minut på banen.

På det seneste har den danske angriber haft det svært i Italien, da han ikke har haft held til at score for Atalanta, siden han bragede fem mål ind i to kampe for det danske landshold.

I starten af april, var han involveret i et mål mod Cremonese, men her var der ‘blot’ tale om et oplæg.

Han har i denne sæson bidraget med i alt syv mål for Atalanta. Det er hans første sæson i den bedste italienske række, efter han sidste år blev hentet i Sturm Graz.

De to flotte landskampe har dog medført, at han er landet på radaren i en række af de største klubber i Europa. Derfor er det ikke udelukket, at han kan forlade Atalanta allerede til sommer.

Om nogle af klubbernes interesse er kølet lidt ned, efter den 20-årige dansker er havnet i en måltørke, er ikke til at sige.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024