Real Madrid enige om personlige vilkår med spansk spiller med 17 mål

Foto: Alex Caparros/Getty Images

Real Madrid er angiveligt blevet enige om de personlige vilkår med Joselu. Derfor nærmer en aftale sig.

Joselu nærmer sig et skifte til Real Madrid, lyder det fra den anerkendte journalist Fabrizio Romano.

De to parter blev enige om de personlige vilkår i sidste år, da den spanske spiller er ivrig efter et skifte. Og der bliver nu arbejdet på de sidste detaljer, inden en aftale er helt på plads.

Joselu har formået at skabe et navn for sig selv, siden han vendte retur til Spanien, efter et ophold i England.

Han skabte oprindeligt et navn for sig selv under et treårigt ophold i Deportivo Alaves. I dag er der 33-årige i Espanyol, der er rykket ned i denne sæson. Derfor skulle han være klar til at forlade klubben.

Den spanske spiller fik også sin debut for det spanske landshold tidligere i år. I sine 38 kampe tværs af alle turneringer, blev det til 17 mål og fire oplæg for Joselu.

Selvom han gjorde et ihærdigt forsøg på det, kunne den erfarne angriber ikke stoppe Espanyol fra at rykke ned. Til gengæld var hans indsats nok til at skabe interesse for ham i Real Madrid.

Den spanske storklub har planer om at genopbygge deres offensiv denne sommer, hvor flere spillere forlader dem. Både Karim Benzema, Marco Asensio, Eden Hazard og Mariano Diaz er snart fortid i klubben.

Angiveligt er det netop Mariano, som Joselu skal afløse. Han bliver set som en kortsigtet løsning, da han er 33 år. De forventer dog, at de kan hente ham til en lav pris, hvorfor det kan give mening.

Ifølge Fabrizio Romano er det nu op til Real Madrid at få en aftale på plads. De personlige vilkår er der nemlig styr på.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024