Real Madrid interesseret i 20-årig angriber: Kommer med stort prisskilt

Foto: Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images

Real Madrid har planer om at foretage yderligere indkøb denne sommer. Blandt andet ønsker de at hente den 20-årige Benjamin Sesko.

Red Bull Salzburg-angriber Benjamin Sesko har etableret sig som et af Europas mest lovende talenter i denne sæson. Derfor har han også tiltrukket sig opmærksomhed fra flere klubber.

Ifølge Fichajes er Real Madrid blandt de interesserede klubber. Det spanske medie skriver, at Madrid ønsker at købe ham allerede i dette transfervindue.

Sesko har dog for nylig indgået en aftale med RB Leipzig. Det betyder, at han bliver en del af den tyske klub fra juli måned.

Et salg kommer derfor til at afhænge af, om Leipzig er åbne for at sælge ham inden han overhovedet har spillet for dem.

Den unge angriber har en værdi på omkring 50 millioner euro, hvilket svarer til lidt over 370 millioner kroner. Det er en høj pris, men han kan vise sig at være en god investering for Real Madrid.

Det er ikke den store overraskelse, at den spanske klub er gået på jagt efter en ny angriber. For få dage siden kom det nemlig frem, at de har sagt farvel til Karim Benzema. Den franske angriber har taget imod et lukrativt tilbud i Saudi-Arabien.

Sesko er dog ikke den eneste spiller, der er af interesse for den spanske storklub. Flere medier har rapporteret, at de også skulle have et rigtig godt øje til Harry Kane.

Sesko er dog kun 20 år gammel, og kan derfor få svært ved at udfylde det tomrum, som Benzema efterlader. Dette kan medføre, at de beslutter sig for at hente Kane i stedet, da han er en mere erfaren spiller.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024