Real Madrid jagter stortalentet Arda Güler

Foto: Serhat Cagdas/Anadolu Agency via Getty Images

Real Madrid har allerede foretaget flere indkøb denne sommer, men tilsyneladende er den spanske klub ikke færdige.

Los Blancos har allerede åbnet op for indkøbene denne sommer. Den spanske storklub har nemlig hentet både Jude Bellingham og Endrick.

Det ser dog ud til, at de har planer om at fortsætte med at foretage indkøb, der kan indgå i fremtidens trup. I denne forbindelse skulle de have et godt øje til den unge Arda Güler.

Güler er et af de mest eftertragtede talenter i europæisk fodbold for tiden. Han har imponeret i en sådan grad, at han er blevet kendt som den ‘tyrkiske Messi’.

Ifølge Transfermarkt har den kun 18-årige spiller bidraget med 9 mål og 12 oplæg på tværs af 51 kampe. I alt har han fået 1.914 minutter på banen for Fenerbahce, hvor han spiller nu.

Det er meget imponerende at have leveret dette i hans alder, og det har gjort, at han har fået opmærksomhed fra flere storklubber. En af de klubber, der siges at have et godt øje til ham, er Real Madrid. Det skriver Marca.

Real Madrid skal dog ikke forvente, at det bliver nemt at hente Güler, da de kan forvente at få konkurrence fra Barcelona. Begge klubber har mulighed for at købe ham, da han har en frikøbsklausul på 18 millioner euro.

Güler er en spiller, der vil passe godt ind i planerne i Real Madrid, da de ønsker at udvikle ham til fremtiden. Ifølge Marca er deres plan dog at leje ham ud i en enkelt sæson, inden han hentes til Madrid.

Barcelona-præsident Joan Laporta har bekræftet, at de arbejder på at hente Güler. Det kan dog ende med at blive Real Madrid, der når at få en aftale i stand først.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024