Real Madrid-legende er største kandidat til at erstatte Ancelotti i 2024

Foto: Flor Tan Jun/Getty Images

Real Madrid skal finde sig en ny træner, da de fra 2024 mister Carlo Ancelotti, der skal være træner for det brasilianske landshold.

Carlo Ancelotti forlader Real Madrid næste sommer, hvor han skal overtage rollen som træner for Brasiliens landshold. Derfor bliver der spekuleret i, hvem der skal afløse ham.

Ifølge BILD-journalist Christian Falk er det tidligere Real Madrid-spiller Xabi Alonso, der anses som værende den foretrukne kandidat til at overtage rollen. Det skriver han i sin klumme hos Caught Offside.

Det er endnu ikke blevet bekræftet af Real Madrid, at Ancelotti forlader klubben. Det er dog blevet uofficielt bekræftet, at Ancelotti skal være cheftræner for det brasilianske fodboldlandshold fra juni 2024.

Dette har tvunget Real Madrid til at lede efter erstatninger. Den tidligere Bayern München-manager Julian Nagelsmann siges at være på listen, men det skulle være Alonsos navn, der står øverst på den.

Falk har også afsløret, at det har været på tale, at han kunne overtage rollen allerede denne sommer. Det kommer dog ikke til at ske, da han står fast ved, at han ikke vil forlade Bayer Leverkusen i år.

“Vi mener, at Xabi Alonso er den bedste mulighed som erstatning for Carlo Ancelotti i 2024,” skriver journalisten i sin klumme for Caught Offside.

“Der var også idéer denne sommer, men han var meget klar om sin position. Han fortalte Leverkusen, at han ikke vil forlade dem denne sommer. Det skyldes, at han ved, at han stadig er ny, og han vil ikke sætte klubben i denne situation.”

“Men i 2024 ville der ikke være nogen undskyldning, hvis Real Madrid vil have ham. Selvfølgelig er han interesseret, og Leverkusen ved, at der vil være mulighed for det. Jeg tror i øjeblikket, at han er en af de bedste løsninger og har den bedste chance for at få dette job.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024