Redningskøretøjer iler til Manchester Uniteds træningsanlæg efter bilulykke

Foto: John Peters/Manchester United via Getty Images

Flere redningskøretøjer blev tilkaldt til Carrington, der er Manchester Uniteds træningsfaciliteter, da en bilulykke havde fundet sted i nærheden.

Flere politi- og brandbiler samt ambulancer var dukket op, efter anmeldelser om en bilulykke. Efter sigende var der tale om en bil, der var kørt ned i en grøft i nærheden af indgangen til Carrington onsdag morgen.

Bilen er blevet spottet på optagelser fra Sky Sports, hvor den ligger med begge hjul på venstre side nede i grøften. Her kan man også se, at de to øvrige hjul ikke er i kontakt med jorden, hvorfor bilen ikke kan flytte sig.

Ifølge Daily Mail var der ingen, der kom til skade i ulykken, til trods for, at der var et stort opbud af redningskøretøjer. Flere vidner har fortalt til det britiske medie, at føreren af bilen selv kunne gå uskadt derfra.

Erik ten Hag skulle tale til pressen kl. 12 lokal tid, da hans tropper torsdag skal i aktion mod Sevilla i Europa League. Derfor var Sky Sports til stede, da ulykken fandt sted.

“Jeg er nødt til at vise jer indgangen til Carrington, hvor vi skal tale med Erik ten Hag denne middag,” sagde Ben Ransom fra Sky Sports.

“Scenen her er kaotisk. Du må have bemærket brandbilen over min skulder her, og det er fordi, hvis du svinger rundt, er en bil havnet i en grøft her.”

“Der er en ganske omfattende respons. Jeg tror, jeg har talt fem politibiler, en ambulance og fire brandbiler.”

“Jeg tror, at opkaldet i første omgang lød på, at der var en bil, der vippede på kanten af en klippe. Der er ingen klipper her. Det var ved den gamle træningsbane. Det her er Carrington, så alle er heldigvis okay.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024