Rørende øjeblik: David Moyes giver sin guldmedalje til 87-årig far

Foto: Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images

David Moyes gav sin medalje til sin 87-årige far, efter West Hams sejr over Fiorentina i Europa Conference League-finalen.

Et mål af Jarrod Bowen i det 90. minut sikrede West Ham deres første trofæ siden 1980. Derfor var der naturligvis stor glæde at spore blandt både trup og trænerstab onsdag aften.

Trofæet er blot det andet trofæ i Moyes’ trænerkarriere. Det eneste andet trofæ, vandt han for 23 år siden, hvor han førte Preston North End til en divisionstitel.

Derfor ønskede han også at fejre triumfen på helt særlig vis. Det gjorde han sammen med sin 87-årige far, som havde taget turen med til Eden Arena i Prag.

“Han har det stadig godt. Han vil stadig gerne med til kampene. Det er fantastisk. Det var et fantastisk øjeblik at have sin familie med til kampen,” sagde Moyes om sin far ifølge Metro.

“Den slags øjeblikke som trænere kommer ikke for ofte. Man skal arbejde meget hårdt for det.”

Han tøvede heller ikke med at sige, at det er højdepunktet af hans karriere, at han nu har vundet et trofæ med West Ham.

“Det må jeg sige,” svarede han, da han blev spurgt, om det var det største øjeblik i karrieren.

“De øjeblikke, du kan fejre med din familie og vinde i kampens sidste minut, sker ikke tit. Det kan gå imod dig, men i aften er en strålende følelse.”

“Hvis nogen havde sagt for tre år siden, at jeg ville undgå nedrykning og vinde i Europa, ville jeg have sagt, at de var skøre. Denne turnering har været fantastisk for os. Spillerne har været bemærkelsesværdige.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024