Rolf Sørensen tilbudt vild sponsoraftale midt under løb

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Rolf Sørensen blev midt under et løb tilbudt en mulighed for at tjene nogle hurtige penge. Han endte dog med at sige nej.

Der kan være rigtig mange penge at tjene, når man er en dygtig cykelrytter. Det er dog sjældent, at det sker, at aftalerne bliver forhandlet midt under et løb.

Danske Rolf Sørensen er en af de ryttere, der kan prale af at have deltaget i en forhandling under et løb, hvilket skete under forårsklassikeren Milano-Sanremo.

Det fortæller han i Radio Tour.

Midt under løbet kørte en motorcykel op på siden af ham, hvilket viste sig af at være en repræsentant fra Rudy Projects, der er kendt for at lave solbriller og cykelhjelme.

Det viste sig, at det ikke var helt uden grund, at han kørte op på siden af ham, da han havde et særligt tilbud til ham.

“Han kører op på siden af mig og siger, at Rudy lige har ringet, og at jeg får et eller andet latterligt beløb, 20.000 kroner, hvis jeg vinder,” fortæller Rolf.

Desuden stak fyren på motorcyklen ham et par solbriller. Formålet var, at den danske cykelstjerne skulle have solbrillerne på, når han cyklede over målstregen.

Rolf Sørensen mente dog ikke, at det var en god idé, og blev også en smule frustreret over, at han blev antastet under et løb på denne måde, hvorfor han svarede skarpt igen.

“Jeg sagde til ham, at han kunne sige, at jeg skulle have en million kroner,” siger han.

Tilsyneladende var det ikke et beløb, de havde interesse i at betale hos Rudy Projects, da repræsentanten ikke vendte tilbage efterfølgende.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024