Roma tæt på at hente Rasmus Kristensen i Leeds United

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Rasmus Kristensen kan ende med at forlade Leeds United, efter den engelske klub rykkede ud af Premier League.

AS Roma har allerede været i gang med at styrke deres defensiv. De har nemlig hentet Evan Ndicka. Alligevel ser det ud til, at de ikke er færdige, da de ønsker at hente Rasmus Kristensen.

Den italienske journalist Gianluca Di Marzio skriver, at der er forhandlinger mellem de to klubber. Det bliver også rapporteret, at forhandlingerne er meget fremskredne. Ydermere har den danske forsvarer selv udtryk interesse i skiftet.

Roma havde allerede et godt øje til Kristensen, da han tørnede ud for Red Bull Salzburg. Men dengang var prisen på 15 millioner euro for høj for den italienske klub.

Leeds endte med at hente ham til en reduceret pris sidste år, men nu kan han være fortid i klubben. Og det kan ikke udelukkes at hænge sammen med, at de er rykket ned fra Premier League.

I hans første sæson i Premier League, blev det til 26 kampe for den danske forsvarsspiller. Derudover formåede han at bidrage med tre mål og et enkelt oplæg.

José Mourinhos mænd har allerede gjort forarbejdet godt, og derfor mangler der kun de sidste detaljer. Angiveligt skulle Kristensen og hans lejr være overbevist om, at Stadio Olimpico er det rette valg.

Nu handler det blot om, at de to klubber skal blive enige om en pris. Roma foretrækker at hente ham på en lejeaftale med en købsoption, og forhandlinger om dette skulle bevæge sig fremad.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024