Ronald Araujo sender stærk besked om FC Barcelonas fremtid

Foto: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images

Ronald Araujo har udtalt sig om sin fremtid, da der har været rygter om et potentielt klubskifte.

På det seneste har der været rygter om, at Ronald Araujo er på vej væk fra FC Barcelona. Han har de seneste år været kædet sammen med flere klubber, men nu skulle interessen være stor fra Bayern München.

FC Barcelona har dog ikke i sinde at miste ham. Derfor vil de også gøre en indsats for at overbevise ham om at blive. Ifølge Mundo Deportivo skulle de være klar til at tilbyde ham en ny kontrakt.

Nu lyder det dog, at det næppe bliver svært for den catalanske klub at holde fast i ham. Araujo har nemlig ikke planer om at forlade Barcelona. Derimod er han ‘stolt af’ at være i klubben, hvor han gerne vil blive.

“Det er så specielt at være i Barca og have chancen for at være anfører. Jeg er stolt, og jeg føler mig også ansvarlig,” sagde han ifølge Mundo Deportivo.

“Vi er glade, fordi vi var i stand til at opfylde holdets og klubbens første mål, som var at kvalificere os til ottendedelsfinalen. Det var en essentiel kamp. Vi er glade, men nu skal vi fortsætte. Vi har mange udfordringer foran os, og vi er forberedt på det.”

Udtalelsen fra Araujo kommer efter deres opgør mod Porto i Champions League. Her var både Sergi Roberto og Marc-Andre ter Stegen ude med skader, hvorfor den unge forsvarer fik anførerbindet om armen.

Med sejren over Porto, er Xavi og co. nu sikre på at gå videre fra deres gruppe. Derfor har deres indsats i Champions League været betydeligt bedre, end den var sidste år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024