Ronaldo bliver i Saudi-Arabien: ‘Ligaen skal blive bedre’

Foto: Yasser Bakhsh/Getty Images

Der har været tvivl om Cristiano Ronaldos fremtid, men nu bekræfter han, at han bliver i Saudi-Arabien.

Cristiano Ronaldo har bekræftet, at han bliver i Saudi-Arabien i næste sæson, hvor han har kontrakt med Al-Nassr. Han har også udtalt, at Saudi Pro League (SPL) skal forbedres, hvis det skal være blandt verdens bedste ligaer.

38-årige Ronaldo scorede 14 mål i 16 kampe for Riyadh-klubben, som han skrev kontrakt med i januar. Inden da havde han fået ophævet sin kontrakt med Manchester United.

Den tidligere Real Madrid-stjerne kan få selskab af Karim Benzema i Saudi-Arabien. Ifølge ESPN skulle han nærme sig en aftale med Al Ittihad, der vandt Saudi Pro League i denne sæson.

Derudover har Lionel Messi fået et tilbud om at slutte sig til Al Hilal. Dette kræver dog, at han beslutter sig for at forlade Paris Saint-Germain til sommer.

Efter at have spillet i den saudiarabiske liga i et halvt år, har Ronaldo flere kritikpunkter. Den portugisiske stjerne mener blandt andet, at dommer- og VAR-området skal forbedres.

“Ligaen er rigtig god. Men jeg mener, at vi har mange muligheder for at vokse. Ligaen er konkurrencedygtig. Vi har meget gode hold, og meget gode arabiske spillere, men de skal forbedre infrastrukturen lidt mere,” sagde han i et interview med SPL.

“Dommerne og VAR-systemet burde være lidt hurtigere. Jeg mener også, at andre småting skal forbedres.”

“Men jeg er glad for at være her. Jeg ønsker at fortsætte her. Og hvis de fortsætter med at gøre det arbejde, de ønsker at gøre, så vil den saudiarabiske liga blive blandt verdens fem bedste ligaer.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024