Sergio Agüero fik hjerteproblemer under live Twitch-stream

Foto: Pedro Salado/Getty Images

Det samme hjerteproblem, som medførte, at Sergio Agüero måtte stoppe sin fodboldkarriere, ramte ham for nylig på en livestream på Twitch.

Onsdag aften sendte den tidligere fodboldspiller Sergio Agüero live på sin kanal på Twitch.

Den tidligere Manchester City-angriber blev tvunget til at trække sig fra professionel fodbold i december 2021 på grund af hjerteproblemer. Kun få måneder forinden, var han skiftet til FC Barcelona.

Under en kamp mod Alaves var han nødt til at udgå med smerter i brystet, hvilket efterfølgende blev diagnosticeret som hjertearytmi.

Som følge af dette fik han indopereret en pacemaker, hvorefter han meddelte sine fans, at han gik på pension. Det skete under et pressemøde på Camp Nou i Barcelona.

Siden da har han regelmæssigt streamet på Twitch, og onsdag aften fik hans seere sig en ubehagelig oplevelse, da den 34-årige Agüero pludselig tog sig til brystet.

Ved sin side havde han Ibai Llanos, der er en af de største streamere i Spanien, der hurtigt opdagede, at noget var galt, hvorfor han spurgte: “Hvad sker der, mand?”

Agüero svarede derefter: “Jeg tror… Jeg tror… Jeg havde lige en mini-arytmi.”

Llanos spurgte, om han havde brug for en læge, men Agüero forklarede, at han har ‘en chip’, og at ‘den berømte chip vil opdage det og sende et signal’.

Foruden at have kastet sig ud i en ny karriere som streamer, var Agüero også til stede med det argentinske landshold, da de vandt over Frankrig i VM-finalen i Qatar.

Han tog også del i den efterfølgende fejring sammen med Lionel Messi og resten af det argentinske landshold. Det er første gang siden 1986, at det argentinske landshold har vundet VM.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024