Andorra i chok: ‘Fejrer’ døde cyklister på siden af sin bil

Foto: Privat

I Andorra har en influencer bragt sig i modvind, da han ‘fører regnskab’ over antallet af døde eller tilskadekomne cyklister i ulykker.

Influencer Xavi Caballol, der på de sociale medier er kendt som ‘Ferrariman’, har skabt et navn for sig selv ved at tilsvine, irritere og true cyklister.

Flere gange har han delt videoer af, at han er i nærkontakt med cyklister, mens han har kørt rundt i sin milliondyr Ferrari på bjergvejene i Andorra.

Det har især vakt harme, at der på siden af hans bil er et ‘regnskab’ over, hvor mange cyklister, der er døde i ulykke eller er kommet voldsomt til skade. Det har nu fået cyklister i Andorra og Spanien til at rase.

Det skriver mediet El Desmarque.

Foto: Privat

Det har ifølge AraAndorra også medført, at han er havnet i den sorte bog hos cykelrytteren Nairo Quintana, som ‘Ferrariman’ hævder at være blevet overfuset af på en lokal restaurant.

Det har gjort Xavi Caballol rasende, da myndighederne ikke har gjort noget ud af sagen.

I kølvandet på den massive modvind, så har Caballol nu udtalt, at hans provokationer og handlinger blot skal tolkes som sjov og ballade.

“Jeg laver sjov med cyklister, men jeg kunne aldrig finde på at ønske, at de kom til skade eller mistede livet,” siger han.

Udtalelsen kommer efter de lokale myndigheder har igangsat en undersøgelse, hvor de undersøger mulighederne for at rejse tiltale mod ham på baggrund af hans videoer.

Desuden har det fået konsekvenser på andre punkter, da han har oplevet, at der er blevet udøvet hærværk mod sin bolig og bilpark.

Ikke nok med det, så er han også blevet straffet på de sociale medier, da han har fået lukket sin konto på Instagram.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024