Spansk VM-stjerne om kys: Jeg var i chok

Foto: Shutterstock

Den spanske landholdsstjerne har udtalt sig om, hvordan hun oplevede at blive kysset af Luis Rubiales ved VM.

Det var ikke frivilligt, at den spanske fodboldspiller Jennifer Hermoso pludselig blev kysset på munden af den tidligere spanske fodboldpræsident Luis Rubiales.

Det har hun forklaret i et vidnesbyrd til den spanske anklagemyndighed. En video af dette vidnesbyrd, har det spanske tv-program ‘Código 10’ fået fingrene i, hvilket de offentliggjorde mandag aften.

I videoen hører man Hermosos fortælle om sin oplevelse af den kontroversielle situation, der fandt sted efter Spaniens VM-triumf. Her blev hun både krammet og kysset af Rubiales, der siden har mistet sit job som fodboldpræsident.

“I det øjeblik havde jeg ikke tid til at reagere. Jeg fortjener ikke at have oplevet alt dette. Det har været vanskeligt at forlade hjemmet,” siger hun ifølge Ritzau.

“Jeg var nødt til at forlade Madrid for ikke at have det pres på mig. Hvorfor skal jeg græde, når jeg ikke har gjort noget?”

Hun fortæller også, at hun overhovedet ikke havde forventet, at hun ville blive kysset af præsidenten. Derfor var hun også i chok, da det skete.

“Jeg var i chok. Det var en historisk hændelse, som har kostet et liv med træning at opnå. Jeg kunne ikke på noget tidspunkt forvente, at det skulle ske,” siger hun.

Derudover fortæller hun, at hun kun gik med til at kramme ham, fordi han ‘var en pålidelig person’. Desuden understreger hun, at ingen ville forvente at blive kysset på den måde.

Episoden har medført, at Rubiales har trukket sig som fodboldpræsident. Desuden er han blevet anklaget for seksuelt overgreb, men dette nægter han sig skyldig i.

Den tidligere fodboldpræsident hævder nemlig, at kysset skete i samtykke, hvilket dog er blevet afvist af Hermoso.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024