Ståle Solbakken flytter fra Danmark

Foto: Marcel ter Bals/BSR Agency/Getty Images

Ståle Solbakken har truffet en stor beslutning. Den tidligere FC København-træner forlader nemlig Danmark.

Efter at have haft København som sin base i en årrække, er det nu slut for Ståle Solbakken.

Han har ad to omgang været træner for FC København, hvorfor han har en helt særlig tilknytning til byen. Alligevel mener han nu, at det er rette tid til at vende hjem til Norge.

Den 55-årige træner har planer om at slå sig ned permanent i hjemlandet. Her ønsker han at bo sammen med sin kone Anniken i familiens hus i Hamar.

Flytningen retur til hjemlandet giver naturligvis god mening, når man tager hans jobsituation med i betragtningen. Siden 2020 har Solbakken nemlig været norsk landstræner.

“Det er rigtigt, at vi planlægger at flytte hjem til Norge inden for nogle måneder,” sagde Ståle Solbakken til B.T.

Han forsikrede dog også om, at det ikke er helt slut med at være i København, da det er en by, som Solbakken-familien holder meget af.

Foruden den store kærlighed, som familien har til den danske hovedstad, er det faktisk ikke hele familien, der flytter. Datteren Ida bliver nemlig boende i byen, da hun bl.a. har færdiggjort sin gymnasieuddannelse i Danmark.

“Så vi kommer fortsat til at have et ben i København med min ‘danske datter’,” sagde han.

Da Solbakken i perioden fra 2013 til 2020 stod i spidsen for FCK, var det kun ham, der boede i København.

Helt frem til 2019 pendlede han frem og tilbage mellem Norge og København, for at få familielivet til at fungere. I 2019 besluttede familien dog at rykke permanent til København.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024