Stephan El Shaarawy advokater: ‘Han har intet at gøre med gambling’

Foto: Wikimedia

Roma-angriberen Stephan El Shaarawy er havnet i modvind, men det kan potentielt vise sig at være på et forkert grundlag.

Italien er blevet ramt af en bettingskandale af overraskende dimensioner. Flere spillere er blevet udpeget som værende en del af denne skandale, hvilket omfatter Roma-angriber Stephan El Shaarawy.

Han er af Fabrizio Corona blevet udpeget som en af spillerne, der er involveret i skandalen, men dette bliver nu benægtet. Roma-angriberens advokater har understreget, at han ‘intet har at gøre med gambling af nogen art’.

Klummeskribent Corona navngav yderligere to spillere til Striscia La Notizia, som han anklager for at have placeret ulovlige væddemål. Her er der tale om Juventus-forsvarer Federico Gatti og Lazio-forsvarer Nicolò Casale.

De advokater, der repræsenterer Casale, har allerede benægtet dette. De har desuden også meddelt, at de nu vil tage retslige skridt mod Corona og hans hjemmeside, Dillinger News.

Ligeledes har El Shaarawys juridiske hold bestående af Matteo Uslenghi og Federico Venturi Ferriolo også udsendt en pressemeddelelse.

“Vi har få, men klare ord: Stephan El Shaarawy har intet at gøre med gambling af nogen art. Han har aldrig placeret væddemål, og han var aldrig interesseret i at gøre det,” lyder det.

“Han er totalt afslappet over de totalt ubegrundede og bagvaskende anklager. Først og fremmest vil vi tage alle skridt for at beskytte vores klient. Dette er, hvad vi har at sige lige nu efter påstandene fra Fabrizio Corona til Striscia La Notizia.”

Torinos offentlige anklager informerede flere nyhedskilder om, at El Shaarawy, Gatti og Casale ikke er under undersøgelse, da der i øjeblikket ikke er beviser, der forbinder dem med ulovligt spil.

Gatti er angiveligt blevet nævnt, fordi hans holdkammerat Nicolò Fagioli lånte penge af ham. Han havde dog fortalt, at pengene skulle bruges til at købe luksusure – og ikke til at dække en spillegæld.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024