Steven Gerrard scorer nyt job efter fyring fra Aston Villa

Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

Steven Gerrard blev fyret som cheftræner i Premier League-klubben Aston Villa i oktober sidste år. Nu har han fundet sig et nyt job.

I oktober sidste år kom det frem, at Aston Villa havde valgt at stikke Steven Gerrard en fyreseddel i hånden.

Denne nyhed kom i kølvandet på en længere periode, hvor den engelske ikke klub ikke have præsteret på det niveau, der forud for sæsonen havde været forventet af klubbens ledelse.

Som et resultat af dette, endte Gerrard med at blive fyret, og siden da har han taget sig tid til at koble en smule fra i familiens hjem på Merseyside, men nu er han klar til at arbejde igen.

Ifølge Daily Mail har han nemlig sikret sig en rolle som kommentator og ekspert på Channel 4, hvor han skal være en del af holdet, der skal dække Englands kampe i EM-kvalifikationen.

Det betyder også, at han havde sin første arbejdsdag torsdag aften, hvor England tørnede sammen med Italien i deres første kamp i EM-kvalifikationen. 

Her endte England med at trække sig sejrrigt ud af kampen med et 2-1-resultat efter mål fra Declan Rice og Harry Kane.

Efter at være blevet fyret af Aston Villa, har der ikke været det store at se til for Gerrard. Han var kort forbi BT Sport, hvor han hjalp til med deres dækning af Liverpools nederlag på 5-2 til Real Madrid.

Og meget tyder på, at det ikke var planen, at han skulle indtage en rolle som ekspert og kommentator.

Ifølge The Express har han nemlig været i meget omfattende forhandlinger med det polske fodboldforbund, da han var blandt kandidaterne til at overtage rolle som landstræner for det polske landshold.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024