Stor AIK-skandale involverer OB’s fodbolddirektør Björn Wesström

Foto: Björn Wesström / Gettyimages

OB kan ende med at blive ramt af lidt af en bombe, da fodbolddirektør Björn Wesström er blevet viklet ind i en skandale.

Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB, kan være viklet ind i en rigtig skidt sag. Det skriver B.T.

Med reference til medierne Fotboll Sthlm og Dagens ETC skriver den danske avis, at en stor skandale er under opsejling i den svenske klub AIK.

Klubben, der har hjemme i Stockholm, skulle efter sigende være tæt tilknyttet det kriminelle bandemiljø. Dette skulle være tilfældet via et samarbejde med agentvirksomheden Universal Twenty Two.

Skandalen siges især at omhandle Jadama Masireh, som er Head of Scouting i Universal Twenty Two. Det er en rolle, der giver ham en meget magtfuld position i AIK.

Og der, hvor Björn Wesström kommer ind i billedet, er, at han sad som blandt andet sportsdirektør og administrerende direktør i perioden 1999 til 2022 i AIK.

Det betyder, at han havde meget at skulle have sagt, når det kommer til beslutninger om samarbejdet mellem AIK Stockholm og Universal Twenty Two. De har ikke samarbejdet i alle årene, hvor Björn Wesström var tilknyttet klubben. Det skete derimod først i 2017.

Angiveligt skulle agentvirksomheden have tjent et tocifret millionbeløb på klubbens salg af Alexander Isak i 2017. Desuden bliver det også påpeget af B.T., at den tidligere OB-spiller Yankuba Minteh er tilknyttet Universal Twenty Two.

B.T. har været i kontakt med Björn Wesström, som ikke havde meget at sige til sagen.

“OB har ingen kommentarer til andre klubbers eller spilleres relationer eller forretningspositioner. OB har ikke en aftale med Universal og har ikke betalt dem nogen penge,” udtalte han til den danske avis.

Derudover er han også blevet stillet en række andre spørgsmål, som han ikke har ønsket at besvare.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024