Stortalent til 135 millioner afviser Real Madrid

Foto: Elif Ozturk Ozgoncu/Anadolu Agency via Getty Images

Real Madrid er kendt for at hente unge talenter, som de selv kan udvikle på. Deres seneste transfermål har dog afvist den spanske storklub.

Gennem tiden har Real Madrid formået at opbygge et ry for at hente unge talenter, som de selv udvikler. Flere af disse er blevet integreret på førsteholdet, herunder Vinicius Junior, Federico Valverde, Rodrygo og Eduardo Camavinga.

Fælles for dem alle er, at de ankom til den spanske klub som teenagere. I deres tid i klubben, har de udviklet sig meget, og er i dag en fast del af truppen.

Klubben fortsætter dog med at hente unge spillere, som kommer til at udgøre deres fremtid. Deres seneste indkøb, er engelske Jude Bellingham, der forventes at blive integreret i startopstillingen fra start.

En anden teenager, der er blevet kædet sammen med Real Madrid, er Arda Guler fra Fenerbahce. Han bliver betragtet som et stort talent, og er blevet døbt den ‘tyrkiske Messi’.

Til trods for interessen fra den spanske klub, ser det ikke ud til, at Guler er på vej til La liga. Ifølge mediet Record har Madrid nemlig planer om at lade ham blive i Tyrkiet i yderligere en sæson. Dette har fået ham til at afvise deres tilbud til ham.

Madrid er da heller ikke ene om at have et godt øje til ham. Tværtimod er der stor interesse for ham i Europa, hvor flere andre klubber holder øje med ham.

Desuden lyder det, at han har en frikøbsklausul på 18 millioner euro, hvilket svarer til omtrent 135 millioner kroner. Dette er blot med til at gøre ham endnu mere interessant for de europæiske storklubber.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024