Tårnhøje Mads Andersen skifter kontihold

Foto: Instagram

Mads Andersen fortsætter ikke sin karriere hos coloQuick, men skifter derimod hold forud for den kommende sæson.

Når der bliver taget hul på den nye sæson, vil Mads Andersen ikke længere være en del af holdet hos coloQuick. Han har derimod besluttet at tage imod en kontrakt hos et andet hold.

Den høje dansker er dog ikke på vej til et udlandsk hold. Derimod har han skrevet under på en aftale med det danske hold Restaurant Suri – Carl Ras. De har for nylig landet en stor aftale med Airtox, hvorfor holdet næste år skifter navn til Airtox – Carl Ras.

Det er Restaurant Suri – Carl Ras, der selv har meldt ud, at de har skrevet kontrakt med Mads Andersen.

Den 22-årige cykelrytter har derfor besluttet, at det er blevet tid til at vinke farvel til coloQuick. Han har været under kontrakt hos det midtjyske hold i de seneste tre sæsoner.

Tilbage i 2020 kørte han en rigtig flot sæson for Team Herning CK Elite PB Look. Blandt andet blev det til en etapesejr og en samlet 2.-plads ved Randers Bike Weak. Dette var med til at sikre ham en kontrakt hos coloQuick, skriver Feltet.dk.

Desværre har hans tid på holdet været præget af perioder med sygdom. Hertil har han også været hæmmet af skader, hvilket har medført, at hans helt store gennembrud er udeblevet. Blandt andet har dette medført, at han i år missede udtagelsen til PostNord Danmark Rundt.

Nu skal han forsøge at sparke nyt liv i sin karriere hos et andet af de danske kontinentalhold. Dermed bliver det også et farvel til coloQuick efter tre sæsoner.

Det vidner også om, at Restaurant Suri – Carl Ras har taget hul på at hente ryttere til den kommende sæson. Mads Andersen er nemlig den første nye rytter, der er blevet offentliggjort til 2024-sæsonen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024