Tadej Pogacars mor: ‘Jeg er hele tiden bange’

Foto: Bernard Papon - Pool/Getty Images

Der er ikke nogen tvivl om, at Tadej Pogacar er den største trussel for Jonas Vingegaards drøm om at vinde endnu et Tour de France.

Der bør ikke herske tvivl om, at der ikke er mange i Tour de France-feltet, der kan hamle op med Tadej Pogacar. Derfor er han også blevet udråbt som en af de klare favoritter til at vinde dette års udgave af det franske etapeløb.

Selvom han kører rigtig godt, og ved flere lejligheder har formået at udfordre Vingegaard, er der ikke kun optimisme at spore. Spørger man én af dem, der står ham nærmest, er der faktisk en smule bekymring.

På 9. etape formåede Pogacar for alvor at markere sig, da han satte Vingegaard med hele otte sekunder på Puy de Dôme. Efter denne etape løb B.T. ind i Pogacar-familien, og fik derfor mulighed for at stille dem spørgsmål.

Her afslørede hans mor, Marjeta Pogacar, at ikke alt er fryd og gammen. Tværtimod er hun en smule bekymret på grund af den slovenske stjernes håndled.

Det skyldes, at han tidligere på sæsonen var involveret i et voldsomt styrt i Liège-Bastogne-Liège. Det kostede ham et brækket håndled, som ifølge hans mor ikke er helet helt optimalt.

Derfor forklarede hun også, at hun ikke er sikker på, om han er i stand til at vinde over Vingegaard.

“Jeg ved ikke, om han kan gøre det (slå Jonas Vingegaard i år, red.) Det er ikke til at sige nu,” sagde hun, og fortsatte:

“Jeg er hele tiden bange for hans håndled, for det er ikke helet særlig godt. Så vi må se.”

Hun lagde naturligvis heller ikke skjul på, at hun var glad for at være vidne til, at hendes søn fik taget hele otte sekunder på Vingegaard på Puy de Dôme.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024