Tennisstjerne i tomt presserum ved Wimbledon: ‘Kommer der ingen?’

Foto: Visionhaus/Getty Images

Efter sin sejr i Wimbledon, dukkede tennisstjernen Ons Jabeur op til et helt tomt presserum.

Tennisstjernen Ons Jabeur havde netop vundet sin kamp i anden runde ved Wimbledon, da hun dukkede op i presserummet. Her opdagede hun, at ingen andre var dukket op.

“Kommer der ingen? Jeg er blevet annonceret. Men der er ingen her,” sagde den 28-årige tennisstjerne ifølge TennisWorldUSA.

Da den første journalist dukkede op, kunne Jabeur ikke lade være med at lave sjov med det.

“Vær forsigtig. Der er mange mennesker. Og hvis se, om du kan finde en plads. De har måske bedre snacks derinde. Bedre end her,” sagde hun, og fortsatte:

“Åh, de er taget til The Weekend. Alle er taget til The Weekend.”

En video af episoden er blevet delt på Twitter, hvor den er gået viralt. Den er dog siden blevet fjernet. Om det er sket på Wimbledons anmodning, vides ikke.

I forbindelse med sit første pressemøde ved Wimbledon, havde Jabeur fået selskab af lidt flere journalister. Her udtalte hun blandt andet, at hun var glad for at spille på bane 1, så kampen ikke blev afbrudt.

“Jeg føler mig heldig, fordi jeg spillede på Court 1 i dag. Det er en skam, at vejret er sådan,” sagde hun.

“Jeg kender nogle kampe, for jeg har ventet på Anetts kamp. Hun har ikke spillet i går eller i dag. Jeg tror, at vejret er trist over, at hun tager af sted, så de vil ikke have hende til at spille. Som en nær ven vidste jeg det før. Jeg var meget, meget ked af det.”

“Jeg prøvede ærligt at overbevise hende om at lade være, men det lykkedes ikke. Men det er hendes beslutning,” sagde Jabeur om Kontaveits beslutning om at indstille karrieren.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024