Thomas Frank sprænger banken: Brentford henter ny forsvarer

Foto: Visionhaus/Getty Images

Thomas Frank og co. har været på indkøb, og har hentet en forstærkning til defensiven forud for den nye Premier League-sæson.

Brentford er ikke kendt som en klub, der smider om sig med penge. Alligevel har de nu gravet dybt, for at finde pengene til at hente forstærkninger til forsvaret.

London-klubben har nemlig hentet irske Nathan Collins i, hvad der er en rekordhandel for klubben, der har danske Thomas Frank som træner.

Den irske forsvarer er blevet hentet i Wolverhampton. Ifølge Brentford er han blevet installeret med en seksårig kontrakt i klubben. Det vidner om, at de tror på, at han kan blive værdifuld på den lange bane.

Hverken Brentford eller Wolverhampton har offentliggjort købsprisen, men flere engelske medier skriver ifølge B.T., at den skulle være 23 millioner pund. Det er svarende til omkring 200 millioner danske kroner.

Collins nåede kun at have en enkelt sæson hos Wolves, hvor han har imponeret stort. Det syntes man også i Brentford, og derfor besluttede man at gøre alvor af interessen i ham.

Forud for opholdet i Wolverhampton, spillede han et enkelt år i Burnley, der havde hentet ham i Stoke.

“Jeg er meget tilfreds med, at vi har formået at hente Nathan. Han er en meget talentfuld midterforsvarer og er stadig ung,” siger Thomas Frank på Brentfords hjemmeside.

“Han har mange gode egenskaber, som vi værdsætter højt. Han er en fattet og rolig forsvarer. Hans evner med hovedet i begge felter er store, både i åbent spil og på dødbolde, hvilket betyder meget i Premier League.”

Det er Brentfords andet køb denne sommer. I slutningen af maj offentliggjorde de, at de havde hentet målmanden Mark Flekken i Freiburg.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024