Thomas Franks hovedpine: Brentford-stjerne risikerer 6 måneders karantæne

Foto: Alex Davidson/Getty Images

Brentford-træner Thomas Frank kan stå overfor lidt af en hovedpine. Stjernen Ivan Toney risikerer nemlig at få seks måneders karantæne.

Efter at have overtrådt reglerne for sportsbetting, står Ivan Toney over for en potentiel straf på seks måneders karantæne.

Den 27-årige Brentford-angriber er blevet anklaget for at bryde FA-reglerne på området hele 262 gange. Dette siges at have stået på fra februar 2017 frem til januar 2021. Ifølge Mirror har han indrømmet nogle, men ikke alle overtrædelser.

Han risikerer at blive udelukket fra al fodbold i seks måneder, men sandsynligvis kan dele af straffen afsones over sommeren. Alligevel står han til at gå glip af starten på næste sæson med Brentford.

“Jeg er ret sikker på, at vi ved, hvor vi står inden sæsonen slutter eller lige efter sæsonen. Så kan vi potentielt reagere,” sagde Frank ifølge Metro om sagen.

“Lige nu er vi i en god position. Vi har fire gode spillere i form af Kevin Schade, Yoane Wissa, Bryan Mbeumo og Keane Lewis-Potter. Vi må vente til resultatet af høringen, før vi gør noget. Men vi er forberedt, hvis vi skal gøre noget.”

Toney missede Brentfords seneste sejr over West Ham, da han er ude med en baglårsskade. Frank håber dog at have ham tilbage til lørdagens kamp mod Tottenham.

“Det er en baglårsskade. Vi vil vurdere ham i løbet af ugen, og forhåbentlig vil han være tilgængelig mod Tottenham. Det er det, vi arbejder hen imod,” sagde han.

For nylig udtalte Frank sig også i meget pæne vendinger om den 27-årige angriber.

“Jeg elsker Ivan. Jeg synes, det er fantastisk, hvad han har opnået her. Men der er mere at opnå for ham. Jeg er virkelig glad for, at han er Brentford-spiller,” lød det.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024