Tidligere landsholdsprofil taler ud om sit livs tragedie: ‘Ikke noget, man kommer igennem’

Foto: Gary M. Prior/Getty Images

Den tidligere landsholdsprofil Niclas Jensen blev for tre år siden ramt af en stor tragedie, da moren til hans børn tog sit eget liv.

Selvom det er tre år siden, er det ikke noget, som Niclas Jensen har talt meget om. Faktisk er det først nu, at han har valgt at åbne op om det. Det sker i dk4-programmet ‘Vi elsker fodbold’, hvor han taler åbent og ærligt om den svære tid.

“En ting er, hvordan man selv reagerer på det – det kan man selv kontrollere og til en vis grad have en indflydelse på. Men en anden ting er, at jeg har tre børn, hvis moren pludselig går bort – og så er det selvfølgelig børnene, jeg tænker på meget mere end på mig selv. I den henseende bliver jeg fuldstændig ligegyldig i lang tid,” siger han ifølge B.T.

“Det er ikke noget, man kommer igennem. Det er ikke noget, man skal igennem. Men det er noget, man skal prøve at tage med sig på en eller anden måde. Vi har prøvet at være forholdsvis åbne omkring det. Det er ikke noget, der er hemmeligt.”

Han siger også, at det har været svært for hans børn. Han er dog sikker på, at det er vigtigt, at de får bearbejdet det nu. Hvis det bliver udskudt for meget, er han bange for, at børnene ikke kan bearbejde det ordentligt.

I programmet fortæller han også, at det er efter aftale med sine børn, at han nu fortæller om den svære tid. Han siger også, at det er noget, som de fortsat taler meget om i familien.

I dag er Niclas Jensen 49 år gammel, men inden han indstillede sin karriere, nåede han at spille 62 landskampe. I dag arbejder han som fodboldagent.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024