Tidligere LFC-spiller nægter at fejre scoring: Får et smækkys af medspiller

Foto: Twitter

Den tidligere Liverpool-spiller nægtede at fejre sin scoring mod sin tidligere klub, da han scorede for Nottingham Forest.

Neco Williams, der har en fortid på akademiet i Liverpool, sendte en bold i nettet på Anfield, da Liverpool spillede mod Nottingham Forest i Premier League.

I sidste ende var målet dog ikke til den store gavn, da Liverpool endte med at vinde kampen 3-2, men det faktum, at han ikke fejrede målet, var dog et øjeblik, der skilte sig ud.

Han løftede blot hænderne, da han nægtede at fejre sit mål, men en af hans holdkammerater mente ikke, at han skulle slippe så let, hvorfor han overraskede ham.

Pludselig besluttede Morgan Gibbs-White sig for at give Williams et stort kys, efter at have scoret målet, men kort tid efter fik Diogo Jota sendt en bold i nettet i den anden ende af banen.

Foto: Twitter

Nottingham Forest formåede igen at udligne kampene, da Gibbs-White også fik scoret, men angriber Mohamed Salah fik sørget for, at Liverpool tog sejren med hjem med resultatet 3-2.

Kysset fik måske mange til at tænke tilbage på Gary Neville og Paul Scholes i 2010, da førstnævnte plantede sine læber på sidstnævnte, efter at han scorede et sent mål mod Manchester City.

Williams blev født lige over grænsen fra Liverpool i Wrexham, og var i mange år en del af deres akademi.

 

Han fik sin debut for førsteholdet i Liverpool i 2019/20-sæsonen, hvor han var med til at vinde Premier League. I 2021/22-sæsonen blev han sendt ud på et lejeophold i Fulham.

I starten af denne sæson forlod han Liverpool i et permanent skifte til Forest, der købte ham for 17 millioner pund.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024