Tidligere Manchester United-spiller er død

Foto: David Cannon/Allsport

Den tidligere skotske forsvarsspiller Gordon McQueen, som spillede for både Manchester United og Leeds, er gået bort.

Gordon McQueen var en stor profil for både Manchester United og Leeds. Derudover var han også en prominent karakter på det skotske landshold.

Ifølge Yahoo Sports er han nu gået bort i en alder af 70 år. Mediet oplyser, at han er død efter en længere kamp med demens.

McQueens karriere som professionel fodboldspiller strakte sig over 16 år gennem 70’erne og 80’erne. Den tidligere fodboldspiller blev diagnosticeret med demens i begyndelsen af 2021.

“Det er med det tungeste hjerte, at vi meddeler vores elskede ægtemand, far og bedstefars bortgang,” lyder det i en meddelelse fra hans familie.

“Vi håber, at ud over at skabe mange gode fodboldminder for klub og land, vil han blive husket for den kærlighed, latter og tapperhed, der prægede hans karriere og hans familieliv. Ikke mindst under hans seneste kampe med dårligt helbred.”

“Vores hus var altid en summen af venner, familie og fodbold. Denne konstante støtte hjalp ham, mens han kæmpede modigt mod de grusomme konsekvenser af demens.”

“Sygdommen har måske taget ham for tidligt, og mens vi kæmper for at forstå livet uden ham, fejrer vi en mand, der levede livet fuldt ud. Han var den ultimative entertainer, livet og sjælen ved enhver lejlighed, hjertet og sjælen i hvert omklædningsrum, den sjoveste far, mand og bedstefar, vi nogensinde kunne have ønsket os.”

“Du vil altid være i vores hjerter. Yvonne, Hayley, Anna, Eddie, Rudi, Etta og Ayla.”

Efter at have trukket sig tilbage fra livet som fodboldspiller, havde han en kort karriere som træner. Han nåede at være træner for Airdrie, St Mirren og Middlesbrough.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024