Tidligere Manchester United-stjerne straffet for at udgive sig for at være afdød person

Foto: Juan Luis Diaz/Quality Sport Images/Getty Images

Den tidligere Manchester United-spiller er kommet i problemer, efter at have udgivet sig for at være en død person.

Ravel Morrison, der har en fortid i Manchester United, har erkendt sig skyldig i bedrageri. I denne forbindelse er han blevet idømt en bøde på 1.000 pund. Det skyldes, at han har brugt en død persons ‘Blue Badge’, hvilket han købte for 50 pund.

Midtbanespilleren, der i dag spiller for DC United i MLS, viste mærket på sin hvide Audi. På pågældende tidspunkt var den parkeret på Bridgewater Street i Manchester.

Han erkendte sig skyldig i bedrageri og sagde, at han havde købt det af ‘nogen på Old Trafford’. Han er blevet idømt en bøde på 1.000 pund, men skal også betale sagens omkostninger på 508 pund. Desuden skal han betale et såkaldt offertillæg på 400 pund.

Morrison fik en stor del af sin fodboldopvækst i Manchester United. Her var han blandt andet med til at vinde FA Youth Cup i 2011 sammen med Paul Pogba, Jesse Lingard og Michael Keane.

Han blev betragtet som et af de største talenter i hele truppen, men han har ikke formået at udnytte dette talent. Derimod har han haft en karriere præget af kontroverser, som har begrænset ham på banen.

I dag spiller han i MLS i USA, men han har tidligere spillet i både Italien, Mexico, Sverige og Holland. Desuden har han også tørnet ud for Jamaicas landshold, som han har spillet 18 kampe for.

Et ‘Blue Badge’ udstedes til en person med handicap eller mobilitetsproblemer. Oprindeligt kom Morrison i problemer, da en parkeringsvagt kiggede nærmere på hans mærkat. Det viste sig nemlig, at den oprindelige indehaver af det gik bort tilbage i februar 2022.

“Vores betjente patruljerer dagligt i gaderne for at sikre, at Blue Badges bliver brugt lovligt. Vi vil ikke tøve med at gribe ind, hvis vi opdager folk, der forsøger at omgå loven,” sagde en repræsentant for Manchester City Council.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024