To danskere bliver en del af ny stor WorldTour-satsning

Foto: Decathlon AG2R la Mondiale

En ny investor har pustet nyt liv i holdet, som har taget to danskere med om bord.

Et nyt hold melder sig på banen til den kommende sæson, hvor to danskere har fået en plads. Derfor kan de glæde sig over, at de i næste sæson skal køre for WorldTour-holdet.

I lang tid har der været rygter om de to danske cykelryttere, Rasmus Søjberg Pedersen og Daniel Weis Nielsen. Nu har det vist sig, at der har været hold i disse rygter. Fælles for dem begge er, at de er blevet præsenteret som en del af Decathlon AG2R la Mondiale i 2024.

Ifølge Feltet.dk bliver de en del af WorldTour-holdets udviklingshold. Det nye hold er blevet præsenteret ved en større holdpræsentation.

Her er det også kommet frem, at holdet skal køre på cykler fra Van Rysel. Derfor er det et punkt, hvor de kommer til at skille sig ud. Det er nemlig første gang, at der bliver kørt på disse cykler på cykelsportens øverste niveau.

Van Rysel er en del af Decathlon, som er en stor kæde af sportsforretninger rundt omkring i Europa.

Desuden har de også afsløret de ryttere, der skal køre på for deres WorldTour-hold. Her er det blevet blandt andet kommet frem, at de får glæde af Victor Lafay, der tidligere har kørt for Cofidis.

Søjberg og Weis siger derfor farvel til deres nuværende hold, der for Søjberg er CIC U Nantes Atlantique. For Weis er det derimod CeramicSpeed Herning CK Junior, som han siger farvel til efter denne sæson.

Desuden har holdet også fået en helt ny identitet i forbindelse med den nye sponsor. Dette bliver afsløret i videoen herunder:

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024