To transferforslag til Ajax: ‘Køb ham tilbage og tag hans holdkammerat med’

Foto: Shutterstock

En hollandsk journalist mener, at Ajax bør hente en af deres tidligere spillere retur til klubben.

Sportsjournalisten Henk Spaan har et forslag til Ajax. Han mener, at den hollandske klub bør hente Sontje Hansen retur til klubben, da han nød at se ham spille torsdag.

Han beundrer hans spil, og mener derfor, at en tilbagevenden til Ajax vil være gunstigt for både hold og spiller.

Hansen skiftede til NEC på en fri transfer denne sommer, og har siden da spillet otte officielle kampe for klubben. Desuden har han scoret et enkelt mål i disse kampe.

“I de første ti minutter så jeg allerede omkring fire flotte handlinger fra ham, inklusive en flot en-to med Ruben van Bommel,” skriver Spaan i sin klumme i Het Parool.

“Jeg sad fast. Hvornår har du set drenge i den orange trøje spille fodbold så godt? Hvorfor er det, at der er så mange fodboldspillere, der blomstrer efter at have forladt Ajax?”

“Sven Botman, Youri Regeer, Danilho Doekhi, Azor Matusiwa, Sheraldo Becker og Naci Ünüvar.”

Derefter kommer han med et tip til Ajax om at hente Hansen tilbage til klubben, da han ser ham som en potentiel topspiller.

“Hansen er en potentiel topspiller. Køb ham tilbage. Og giv ham noget vejledning,” skriver han, og fortsætter:

“Hvis Ajax køber Hansen tilbage, så lad dem også tage Dirk Proper med. Han spillede også en fremragende kamp mod Georgien. Han vandt hver eneste duel, han deltog i. Denne spiller er 1,67 meter høj. Nogle siger, at det ikke er nok. Georgierne må se anderledes på det.”

Hansen blev i årevis anset for at være et toptalent, men det lykkedes ham aldrig at få det store gennembrud på Ajax’ førstehold.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024