Tottenham i pinligt nederlag: Nu taler Hugo Lloris ud

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Tottenham-målmand Hugo Lloris leverede en forfærdelig præstation, da Spurs tabte 6-1 til Newcastle søndag eftermiddag.

I de første 21 minutter af kampen mellem Tottenham og Newcastle, lavede Lloris kun en enkelt redning. Hans manglende niveau var en af årsagerne til, at Tottenham hurtigt kom bagud med 5-0 på St James’ Park.

Efter kampen har Lloris udtalt sig om kampen, hvor han ikke lagde skjul på, at han syntes, at det er en pinlig præstation.

“Det er meget pinligt,” sagde Lloris, da han talte med Sky Sports efter kampen.

“Vi burde undskylde for fansene. Vi viste et tænder, og vi kunne ikke matche Newcastle-spillernes niveau. Vi var for sent ude i alle aspekter af spillet, og vi missede fuldstændig første del af kampen. Anden halvleg er en anden historie, men det er meget smertefuldt.”

Efterfølgende har der været spekuleret i, om det store nederlag var forårsaget af, at Tottenham-træner Stellini skiftede en forsvarskæde med fire mand ud med tre, men det mente Lloris ikke var tilfældet.

“Det handler ikke engang om taktik. Vi kunne bare ikke kæmpe, og vi var for sent ude,” sagde han.

“Jeg synes, Newcastle leverede en fantastisk præstation. De var meget aggressive og offensive overalt, hvor de havde bolden.”

“Det er svært lige nu at vurdere præstationerne, men der manglede stolthed.”

“Man kan blive slået en eller to gange, men det var som om, at vi ikke reagerede eller kom tilbage. Newcastle fortjener en masse kredit for at starte kampen med 100 km/t. De vidste præcis, hvad de skulle gøre.”

Tottenham ligger nu seks point efter Newcastle med blot seks kampe tilbage i sæsonen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024