Tottenham interesseret i Sporting-stjerne

Foto: Gualter Fatia/Getty Images

Tottenham Hotspur viser interesse for Sporting CP-stjernen Pedro Goncalves, som de har holdt øje med i flere måneder.

Tottenhams prioritet er at finde en træner, der kan afløse Antonio Conte. Hertil er deres fodbolddirektør Fabio Paratici også blevet suspenderet. Alligevel er de i gang med at planlægge det kommende transfervindue.

London-klubben holder øje med flere spilere, de ønsker at hente som forstærkninger til sommer. Ifølge 90min skulle de dog være særligt interesserede i at hente Pedro Goncalves.

Mediet skriver, at de først fik øjnene op for ham, da de havde sendt talentspejdere afsted for at holde øje med Pedro Porro, der blev hentet i Sporting på Deadline Day i januars transfervindue.

Repræsentanter fra Tottenham var meget imponerede over Goncalves, og derfor har de siden da fulgt med i hans udvikling.

Goncalves blev hentet til Sporting i sommeren 2020, hvor han skulle fungere som en delvis erstatning for Bruno Fernandes, som Spurs også viste interesse for ham, men han endte med at skifte til Manchester United.

Hans første sæson i Lissabon viste sig at være vellykket, da han scorede 23 mål i 32 kampe, hvorfor han også hjalp Sporting med at vinde deres første ligatitel i 19 år.

Han har formået at opretholde en imponerende scoringsstime i de følgende to sæsoner, da han har scoret 56 mål og leveret 31 assists i 120 kampe for Sporting, siden han blev hentet til klubben i 2020.

Aston Villa, Liverpool og Newcastle United holder alle øje med Goncalves i denne sæson, men Spurs menes at være den klub, der er mest interesseret i at købe ham.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024