Tottenham og Bayern München er enige: Nu er det op til Harry Kane

Foto: Visionhaus/Getty Images

Harry Kane skal inden længe træffe en stor beslutning. Den engelske angriber skal finde ud af, om han vil forlade Tottenham.

Harry Kane har tilbragt hele sin karriere i Premier League, hvor han har scoret mål på samlebånd. Derfor har klubben gennem årene også gjort en stor indsats for at holde fast i ham.

Nu lyder det dog, at den 30-årige engelske angriber kan være vej væk fra klubben.

Ifølge både The Athletic og Sky Sports er Tottenham og Bayern München nået til enighed om en salgspris. Dette har de to klubber forhandler om i ugevis, og nu er de endelig landet på en aftale, begge parter kan være tilfredse med.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at skiftet faktisk bliver en realitet. Først og fremmest skal Harry Kane beslutte sig for, om han vil blive i London eller fortsætte sin karriere i Bundesligaen.

Ifølge The Athletic skulle der være tale om et bud på over 745 millioner kroner, som har været nok til at få Tottenham til at sælge.

Harry Kane har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Tottenham. Hidtil er det blevet til 435 kampe i London-klubben, hvor han har bidraget med intet mindre end 280 mål.

På trods af den store indsats, er det endnu ikke blevet til et trofæ for Kane. Netop dette skulle have fået ham til at gøre sig tanker om at skifte til München.

I den tyske klub har man vundet det tyske mesterskab de sidste mange år i træk. Derfor er der gode chancer for, at Kane kan være med til at fortsætte denne stime næste sæson.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024