Tottenham rykker tættere på FC Barcelona-talent

Foto: Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images

Tottenham Hotspur er allerede i gang med at lave aftaler forud for næste sæson, selvom der er en måned til pre-season.

Klubbens nye træner, Ange Postecoglou, står overfor en stor udfordring. Han skal nemlig forsøge at genopbygge den engelske klub forud for den kommende sæson.

Derfor arbejder de naturligvis også på at hente en række nye spillere. Torsdag kunne The Guardian melde, at de var nået til enighed med målmand Guglielmo Vicario.

Der er ikke planer om at rydde for meget ud i truppen denne sommer, men lidt forandringer kommer der til at ske. Dette skulle Postecoglou også have et ønske om.

Det er dog ikke blot nye spillere, der er i fokus i Tottenham. Klubben har ifølge Sport Witness også et ønske om at holde fast i Barcelona-spiller Clement Lenglet.

Den franske forsvarer var udlejet til Tottenham i seneste sæson, hvor han gjorde det fint. Derfor har den engelske klub besluttet, at de gerne vil holde fast i ham.

Da han ikke har nogen fremtid under Xavi Hernandez i Barcelona, vil det være en god løsning for Lenglet. Han har nemlig brug for at finde sig en ny arbejdsgiver.

Barcelona skulle derfor også være meget interesserede i at sælge ham permanent til Tottenham. Dermed kan de få penge i kassen samt skabe mere plads i budgettet.

Ifølge CaughtOffside skulle der allerede været fremskreden dialog mellem de to klubber, hvorfor en endelig aftale siges at være på vej. Inden det kan blive en realitet, bliver de to klubber dog nødt til at nå til enighed om en pris.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024