Tre år efter mareridtsstyrt: Remco Evenepoel tilbage til ulykkesstedet for første gang

Foto: Shutterstock

Remco Evenepoel var for tre år siden involveret i et styrt, der kunne være endt fatalt for belgieren.

For tre år siden var belgiske Remco Evenepoel involveret i et slemt styrt, hvor han ramte et rakværk. Dette resulterede i, at han blev kastet ud over en skrænt.

For første gang siden det voldsomme styrt, er han vendt tilbage til stedet. Styrtet fandt sted under årets sidste klassiker Il Lomardia i 2020.

Det skriver flere medier, herunder Sporza og Het Laatste Nieuwsblad, på baggrund af en YouTube-video delt af Evenepoel selv. I denne video fortæller han blandt andet om sine forberedelser til det selvsamme løb.

“Det er lidt underligt at være her,” siger Evenepoel i videoen ifølge B.T.

“Jeg vil ikke sige, at jeg er meget følelsesladet, for jeg har allerede givet den en plads. Men det er ikke den rareste følelse at være her – det vækker dårlige minder og en masse smerte. Det er godt at lukke det kapitel. Det er derfor, vi er her. For at give det en plads og lægge det helt bag mig.”

I videoen har han sin hustru med ud til den nedkørsel på Evenepoel, hvor han for tre år siden fejlbedømte et sving. Det endte helt galt, da han faldt mellem ni og ti meter ned.

Derfor var det naturligvis også et styrt, der holdt ham fra at cykle i en længere periode. På grund af det voldsomme styrt, brækkede han sit bækken og hans højre lunge blev beskadiget

I videoen ser man, hvordan han og hustruen læner sig op af stenkanten. På samme tid forklarer Evenepoel om, hvor han landede tre år tidligere.

Dette får hans hustru til at sige, at han har været meget heldig, hvorefter hun krammer ham.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024