Trist nyt for Dele Alli

Foto: ANP via Getty Images

Everton-stjernen Dele Alli har delt en trist nyhed, der betyder, at han ikke vil kunne vende tilbage til banen i nærmeste fremtid.

Dele Alli var tæt på at kunne vende tilbage til træning med førsteholdet. Den tidligere Tottenham-spiller har siden februar haft problemer med sin lyske, hvilket har holdt ham på sidelinjen.

Everton-træner Sean Dyche har tidligere udtalt, at klubben har forsøgt at håndtere problemet bedst muligt, for at sikre hans tilbagevenden.

Men nytårsaften har Alli selv delt en trist opdatering på det sociale medie Instagram. Her har han skrevet, at han ikke kommer til at vende tilbage i nærmeste fremtid.

“Da året er ved at være slut, vil jeg bare sige tak for den utrolige støtte, jeg har modtaget i løbet af de sidste 12 måneder,” skrev han.

“Dette år har været lidt anderledes for mig. Jeg har lært og oplevet meget, haft op- og nedture, men igennem det hele har I altid vist mig så meget kærlighed.”

“Desværre slutter året ikke, som jeg havde håbet. Jeg var tæt på at vende tilbage til fuld træning, men frustrerende nok har jeg fået endnu et tilbageslag med min skade.”

“Jeg skal ud igen i kort tid, men mit syn og mentalitet er intet andet end positiv. Jeg vil gå til min fysioterapi og give alt for at være tilbage på banen så hurtigt som muligt.”

“Jeg håber, I har haft det år, I ønskede. Og jeg ønsker jer ikke andet end det bedste for 2024. Godt nytår! Vi ses snart. Dele.”

Den unge midtbanespiller skiftede til Everton i januar 2022, hvor han skrev under på kontrakt over 2,5 år. Den udløber derfor ved udgangen af sæsonen.

Han havde spillet 13 kampe for Premier League-klubben, inden han sluttede sig til Besiktas på et lejeophold. Her fik han dog heller ikke den store succes, hvorfor han vendte retur til England.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024