Mobset Cristiano Ronaldo ville ikke tage selfie med en fra modstanderens hold

Foto: Mohammed Saad/Anadolu Agency via Getty Images

Cristiano Ronaldo havde ikke den store interesse i at få taget billeder med en herre, der var en del af modstanderholdets personale.

38-årige Cristiano Ronaldo blev vred på en herre fra modstanderholdets personale, da han forsøgte at tage et billede sammen med ham.

Det kan potentielt hænge sammen med, at den portugisiske stjerne endnu engang ikke formåede at sende en bold i nettet.

Efter en lang karriere, hvor han har score flere mål end de fleste, var det forventet, at Ronaldo ville score mål på samlebånd efter sit skifte til Saudi-Arabien.

Han har naturligvis scoret mål flere gange, men der var større forventninger til ham, da han forlod Premier League i England til fordel for en kontrakt hos Al-Nassr, der spiller i Saudi Pro League, hvor niveauet må siges at være noget lavere.

I de seneste uger er det dog ikke gået specielt godt for den femdobbelte Ballon d’Or-vinder, der endda er blevet hånet af en tidligere Al-Nassr-spiller.

Den 38-årige stjerne har kun formået at score et enkelt mål i sine seneste tre kampe, og det betyder, at han har haft flere skænderier med sine modstandere, end han har scoret mål.

Mandag var han og Al-Nassr i aktion mod Al Khaleej, der er truet med nedrykning, hvorfor der var gode muligheder for at score, men sådan gik det ikke.

Sådan gik det dog ikke, da udeholdet faktisk fik bragt sig i front efter blot fire minutter. Efter 17 minutters spilletid fik Al-Nassr dog udlignet på et mål af Alvaro Gonzalez.

Efter kampen, der kun bød på et enkelt point og ingen mål fra Ronaldo, forsøgte en herre fra Al Khaleejs personale at tage et selfie med den portugisiske stjerne, men han endte med at blive skubbet væk.

Selvom det sjældent ender godt, når man forsøger at få et billede med en modstander, er det svært at forestille sig, at Ronaldo ikke ville have været okay med det, hvis hans hold havde vundet, eller han i det mindste havde scoret.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024