Uventet genforening: Fodboldgiganter jagter Pierre-Emile Højbjerg

Foto: Clive Rose/Getty Images

Pierre-Emile Højbjerg kan være på vej væk fra Tottenham denne sommer. Hans tidligere klub vil nemlig have fingrene i ham.

På det seneste har der været forlydender om, at Pierre-Emile Højbjerg kan være på vej væk fra klubben. Og nu lyder det, at Bayern München skulle have et godt øje til ham.

Den tyske storklub leder nemlig efter en defensiv midtbanespiller, og her skulle Højbjerg være den foretrukne kandidat.

Tidligere skulle de have haft et godt øje til Declan Rice, men de har ikke haft succes med at lokke ham væk fra West Ham. Derimod tyder det på, at han er på vej til Arsenal.

Det skriver B.T., der citerer Sportbild-podcasten ‘Bayern Insider’.

Ifølge podcasten skulle den tyske klub se det som en fordel, at Højbjerg allerede har et stort kendskab til klubben. Han fik nemlig hul på sin karriere i Bayern München, hvor han spillede fra han var 16 år og fire år frem.

Desuden er hans agent Pini Zahavi, som har gode forbindelser til Bayern München. Han skulle ifølge Sportbild arbejde på et stort skifte for Højbjerg, der fortsat har kontrakt med Tottenham frem til sommeren 2025.

Egentlig var Declan Rice den foretrukne kandidat for Bundesliga-klubben, men et skifte til München virker usandsynligt. Derimod siges han at være opsat på at skifte til Arsenal.

Bayern München-træner Thomas Tuchel siges at have sagt god for at hente Højbjerg. Den tyske træner mener nemlig, at han har kvaliteterne til at begå sig på højeste niveau i Tyskland.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024