Venus Williams afslører: ‘Det værste en tennisspiller kan gøre’

Foto: Stephen Pond/Getty Images for LTA

Venus Williams har givet et godt råd videre til spirende tennisspillere, da hun har påpeget den største fejl, man kan begå som tennisspiller.

Det er naturligvis ikke alle, der er værd at tage imod gode råd fra, hvis man vil forbedre sit tennisspil. Får man gode råd fra en tennislegende som Venus Williams, er det dog værd at spidse øre.

I løbet af karrieren er det blevet til 49 titler, hvoraf syv af dem er Grand Slam-titler. Derfor kan man ikke benægte, at hun ved, hvad hun taler om.

For nylig lod hun sine følgere på Instagram stille hende spørgsmål. Det skete i en spørgerunde på profilen for EleVen by Venus, som er hendes tøjmærke.

Her blev hun spurgt om mange interessante ting. Et af spørgsmålene gik på, hvad der er den største fejl, man kan begå som tennisspiller. Til dette havde den 43-årige Venus Williams et meget klart svar.

“Hvad er den værste fejl, en spiller kan begå?” lød spørgsmålet fra en fan, hvilket blev besvaret af Venus med følgende: “At vente på, at nogen ikke rammer. Du er nødt til at overtage kampen.”

Efter at have pådraget sig en skade i baglåret i januar, har Venus Williams været ude i seks måneder. I denne uge vendte hun tilbage i ‘s-Hertogenbosch, men her gik det ikke som forventet.

Den amerikanske tennisstjerne blev nemlig slået ud allerede i første runde. Her formåede den blot 17-årige Celine Naef at kæmpe sig til en sejr med cifrene 3-6, 7-6 (3) og 6-2. Efter kampen roste hun Venus.

“Jeg har svært ved at tro, at jeg fik chancen for at spille mod Venus,” sagde hun ifølge TennisWorldUSA.

“Hun er en fantastisk spiller og en rollemodel for enhver. For mig var det den største scene, jeg nogensinde har spillet. Det var utroligt og fantastisk at spille foran et så stort publikum. Jeg var meget nervøs, men jeg forsøgte at blive ved og gøre mit bedste.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024