Venus Williams kollapser på græsset i Wimbledon

Foto: Stephen Pond/Getty Images for LTA

Tilskuere ved Wimbledons Center Court fik mandag mere, end de havde betalt for, da Venus Williams pludselig faldt til jorden.

I et chokerende øjeblik blev det helt stille på Wimbledons Center Court mandag eftermiddag, efter Venus Williams faldt til jorden med et skrig af smerte.

Hændelsen skete mindre end 15 minutter inde i første sæt af kampen mellem Williams og ukrainske Elina Svitolina. Det skriver News.com.au.

Williams havde bragt sig i front med 2-0, efter at have brudt Svitolians serv. Hun var dog nede med et breakpoint i tredje sæt, da hun løb mod nettet efter en bold.

Svitolina vandt pointet, men det var ikke, hvad der var i fokus på banen. Willams skreg nemlig af smerte og faldt til jorden, hvor hun lå i næsten 40 sender. Både dommeren og Svitolina skyndte sig begge hen til hende.

Et øjeblik så det ud til, at hun ikke ville være i stand til at fortsætte. Efter en rum tid fik hun rejst sig op, og gik derefter hen til sin bænk, hvor hun kunne blive tilset af en træner.

Derefter spillede hun videre, men hun så ud til at være tydeligt hæmmet af sin skade. Publikum forsøgte at være støttende. De klappede ad hende og kom med opmuntrende tilråb.

“Tag dig god tid, Venus,” råbte en tilskuer.

“Et point ad gangen, V,” råbte en anden.

Svitolina brød senere Williams’ serv igen, så scoren blev 3-2. Williams blev ved med at kæmpe, selvom hun havde smerter. Det var dog ikke nok til at sætte en stopper for hendes ukrainske modstander, der vandt første sæt med 6-4.

Også i andet sæt kunne man se, at Williams var mærket af sit fald. Derfor virkede det uundgåeligt, at det ville ende med et nederlag. Hun nægtede dog at give op, og da kampen sluttede med et nederlag, forlod hun banen til et stående bifald.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024