Venus Williams slår Veronika Kudermetova i åbningskamp

Foto: Stephen Pond/Getty Images for LTA

Tidligere verdensetter Venus Williams har vundet over en top 20-spiller for første gang i fire år, efter at have besejret Veronika Kudermetova i Western & Southern Open.

Tennisstjernen Venus Williams vandt over Veronika Kudermetova i første runde af Western & Southern Open. Hun vandt i to sæt med cifrene 6-4, 7-5.

Den syvdobbelte Grand Slam-vinder ligger i skrivende stund nummer 533 i verden. Inden sejren over Kudermetova, havde hun ikke vundet over en top 20-spiller siden 2019.

Mandag beviste den 43-årige legende, at hun stadig har, hvad der skal til. Efter omkring to timer på banen, havde hun vundet over Kudermetova, og var derfor klar til anden runde.

“Jeg er bestemt tilfreds med i dag på grund af det hårde arbejde, der ligger i bare at være her,” sagde hun ifølge WTA Tennis efter sejren.

“Jeg gjorde mit bedste for at være her i den bedste mulige form, som jeg kunne i denne tid. Så det gør det tilfredsstillende, at jeg kunne vinde med meget lidt tid til at forberede mig.”

Egentlig formåede Kudermetova at bringe sig i front med 4-1 i både første og andet sæt. Hun havde endda to mulighed for at udligne kampen i andet sæt. Det havde hun ved både 5-2 og 5-3.

I begge tilfælde formåede Williams at vinde pointet, og til sidst kunne hun fejre sin sejr i to sæt. Det var hendes første sejr på WTA Tour, siden hun vandt over Camila Giorgi i Birmingham i juni.

“Jeg tror, at du begynder at tænke, når du er nede med to breaks: ‘I det mindste skal jeg holde min serv resten af sættet’. Simple tanker. Så kommer du en smule tættere på. Du tænker: ‘Okay, måske kan jeg vinde endnu et point’,” siger Williams.

“Der var helt klart nogle store huller i dag, som jeg normalt ikke spiller fra. Men sådan er tennis. Det er det, der er så spændende.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024