‘Vi ved hvor han vil hen’: Pep Guardiola smider ledetråd om Kylian Mbappés fremtid

Foto: Rene Nijhuis/BSR Agency/Getty Images

Kylian Mbappé forventes at forlade Paris Saint-Germain næste år, men hans destination bliver ikke Manchester City.

Pep Guardiola har afvist at hente Kylian Mbappé til Manchester City. I samme ombæring har han udtalt, at den franske angriber har blikket rettet mod Real Madrid.

Mbappé har informeret Paris Saint-Germain om, at han ikke forlænger sin kontrakt, der udløber i 2024.

Ifølge Metro skulle dette have skabt vrede i den franske storklub. Faktisk er de blevet så sure over det, at de overvejer at sælge ham denne sommer. Dermed undgår de at miste ham gratis næste år.

Den franske angriber har insisteret på, at han ikke ønsker at forlade klubben denne sommer. Alligevel har der været stor spekulation om hans fremtid.

Blandt andet skulle der være interesse fra en række klubber i Premier League. Det skulle dog være Real Madrid, der er hans mest sandsynlige destination. Her var han også tæt på at lande sidste år.

Selvom der har været spekuleret i det, bliver Mbappé ikke hentet til City, hvor han kunne indgå i et partnerskab med Erling Haaland. Dette er blevet afvist af Guardiola.

“Nej, han skifter ikke til Manchester City. I ved allerede, hvor han vil hen,” sagde han ifølge Metro.

I sidste uge meddelte L’Equipe, at PSG er begyndt at lede efter potentielle købere. Real Madrid skulle være blandt kandidaterne, men det kan ikke udelukkes, at de vil vente til næste år.

Ifølge L’Equipe er det dog ikke blot Real Madrid, der har et godt øje til ham. Den franske avis rapporterer nemlig, at der også er interesse fra minimum én Premier League-klub.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024