Vilde scener i Barcelona: Fans smadrer sæderne

Foto: David Ramos/Getty Images

Lørdag spillede FC Barcelona mod Mallorca i La Liga. Efter kampen gik hjemmeholdets fans helt amok.

FC Barcelona har altid været kendt for at have meget entusiastiske fans. Det blev igen bevist lørdag, hvor en gruppe fans endte med at gå helt amok efter kampen.

Årsagen til dette var, at den spanske storklub inden længe tager hul på en stor renovering af hjemmebanen Camp Nou.

Det betyder, at det ikke vil være muligt at benytte det store stadion i næste sæson. I stedet kommer Xavi og co. til at spille sine kampe på byens olympiske stadion.

Camp Nou er et ikonisk stadion, og er derfor også højt elsket af klubbens fans. Det har fungeret som hjemmebane for Barcelona i mere end 60 år, hvorfor flere fans tilsyneladende ville have et minde med hjem.

Det resulterede i, at flere fans besluttede sig for at sparke sæderne af, da kampen var færdigspillet. Formålet med dette var naturligvis at tage dem med hjem som et minde. Det skriver B.T.

Når Camp Nous renovering er gennemført, vil der være plads til intet mindre ned 105.000 tilskuere på stadion. Derudover vil der komme tag på hele vejen rundt.

Efter kampen blev der også afholdt en ‘begravelse’ på det ikoniske stadion. Her deltog Xavi, Sergio Busquets, præsident Joan Laporta samt flere andre.

I denne forbindelse blev Busquets’ anførerbind, fodboldstøvler og en bold begravet under Camp Nous græs. Anledningen til dette er, at klubveteranen har offentliggjort, at han forlader klubben til sommer.

Barcelona spiller sin sidste kamp i La Liga, som de allerede er blevet kåret som mestre af, på søndag. Her skal de møde Celta Vigo på udebane, hvorfor den sidste kamp på Camp Nou er blevet spillet.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024