Vingegaards boss imponeret: Vi ser ham som en fremtidig klassementrytter

Foto: Dario Belingheri/Getty Images

Team Jumbo-Vismas sportsdirektør Merijn Zeeman, lagde ikke skjul på, at han er meget imponeret over Thomas Gloag.

Thomas Gloag gjorde det godt i Tobias Foss’ fravær. Faktisk gjorde han det så godt, at han kunne sikre sig en samlet 11. plads i Romandiet Rundt.

Det har han fået stor ros for af Merjin Zeeman, der er sportdirektør for Team Jumbo-Visma, der også har gjort det klart, at holdet ser Gloag som en fremtidig klassementrytter.

“Han er nummer elleve i det endelige klassement og har vist i lørdags, at han er en talentfuld klatrer. Vi ser Tom som en fremtidig klassementrytter for vores hold. Jeg mener bestemt, at han viste sit potentiale i sidste uge,” udtalte han til hollandske Wielerflits.nl.

Den unge brite har ikke blot en 11. plads i Romandiet Rundt på sit CV i denne sæson, da han også tog en 6. plads i etapeløbet Volta a la Comunitat Valenciana.

Om det kan føre til, at den blot 21-årige rytter snart vil være at se i en Grand Tour, hvor han kan køre side om side med rytter som Jonas Vingegaard, Primoz Roglic og Wout van Aert, er stadig uvist.

Hvad der til gengæld står helt klart er, at Gloag selv er meget tilfreds med sin flotte præstation i Schweiz, som altså førte til stor ros fra sportsdirektøren.

“Det var en meget flot præstation. Jeg har lært meget af mine ældre holdkammerater i denne uge og vil tage denne oplevelse med ind i de næste løb,” lød det fra ham.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024