Voldsomme scener i lufthavnen: Finaledommer overfaldet af vrede fans

Foto: Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Dommer Anthony Taylor var ikke en populær mand efter onsdagens Europa League-finale, hvor AS Roma tabte.

Den rutinerede dommer Anthony Taylor havnede i massiv modvind, efter at have dømt Europa League-finalen mellem AS Roma og Sevilla.

Kort efter kampen blev han mødt af sin første kritiker, hvilke var ingen ringere end Roma-træner José Mourinho.

Den portugisiske træner lagde ikke skjul på, at han ikke var tilfreds med Taylors præstation i kampen. Faktisk gik han så vidt at kalde han for ‘en fucking skændsel’.

Det stopper dog slet ikke her, for torsdag blev situationen endnu værre for den erfarne dommer. Han blev nemlig mødt af en stor gruppe Roma-fans, da han skulle gennem lufthavnen i Budapest.

De vrede Roma-fans havde tilsyneladende svært ved at holde igen, da de fik øje på Taylor. I stedet for blot at lade ham passere, blev der angrebet med både voldsomme tilråb og kasteskyts.

Ifølge Mirror udviklede det sig så voldsomt, at politiet var nødt til at træde til, for at yde beskyttelse for den 44-årige dommer.

Roma fik bragt sig i front i finalen mod Sevilla, men endte med at tabe. De to hold skulle helt frem til en straffesparkskonkurrence, før en endelig vinder af finalen kunne findes.

Efter kampen er Taylor blevet beskyldt for flere ting. Nogle af dem, er værre end andre. Hovedsageligt er det dog blevet hævdet, at han tog Sevillas parti i kampen.

“Lad os håbe, at Taylor kun dømmer kampe i Champions League og gør det samme bullshit som i aften dér og ikke i Europa League,” lød det fra Mourinho på et pressemøde efter kampen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024