West Ham overbevist om at United kaprer Arsenals bud på Declan Rice

Foto: Rob Newell - CameraSport via Getty Images

West Ham føler sig overbevist om, at de vil opnå den ønskede pris for Declan Rice. De mener nemlig, at Manchester United vil kapre ham for næsen af Arsenal.

Der er en klar forventning om, at West Ham kommer til at sige farvel til midtbanespiller Declan Rice til sommer. Den engelske profil skulle være ivrig efter at komme til at spille Champions League-fodbold.

West Ham befinder sig dog i en god position i forhold til at forhandle om prisen på den unge midtbanespiller. Han har fortsat to år tilbage af sin kontrakt, og kan ende med at koste over 100 millioner pund.

Arsenal er angiveligt i færd med at forberede et bud på Rice, der kan løbe op i 92 millioner pund. Dette skulle dog være inklusive diverse bonusser.

The Hammers er åbne for at sælge Rice til sommer, men ønsker en mere fast pris. Ifølge Daily Mail føler de sig overbeviste om, at de kan få dette, og ønsker derfor ikke at acceptere buddet fra Arsenal.

Det skulle særligt skyldes, at de forventer, at Manchester United vil melde sig ind i kampen. Ydermere lyder det, at de forventer et højere bud fra Erik ten Hag og co.

Ganske vist er det ikke førsteprioriteten for United at hente en ny midtbanespiller. Derimod er Ten Hag ivrig efter at hente en angriber, og har til dette udset sig Harry Kane.

Hvis De Røde Djævle skal have mulighed for at hente både Rice og Kane, skal de først skrabe penge sammen. Derfor vil de være nødt til at sælge ud af truppen.

I denne forbindelse skulle de være klar til at skille sig af med både Anthony Martial, Donny van de Beek, Harry Maguire, Alex Telles og Anthony Elanga.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024