Wrexham-ejere må til lommerne: Så mange penge tabte de sidste sæson

Foto: Lewis Storey/Getty Images

Wrexham-ejerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney må til lommerne, da klubben tabte penge i sidste sæson.

Ryan Reynolds og Rob McElhenney har tabt omtrent 3 millioner pund (25,4 millioner kroner) mellem juni 2021 og juni 2022. 

I sidste uge offentliggjorde National League-klubben sit regnskab til offentligheden, hvorfor det nu også er blevet offentligt, hvad Hollywood-ejerne har investeret.

I en meddelelse på deres hjemmeside, har klubben rapporteret, at de havde en omsætning på 5,9 millioner pund (50 millioner kroner), hvilket er en stigning på 404% fra 1,4 millioner pund.

Omsætningen består af kampindtægter på 2,6 millioner pund, mens de har haft retailindtægter på 1,3 millioner pund og indtægter på lidt over 1 million pund fra sponsorer og reklamer.

De fodboldrelaterede omkostninger, herunder spillerlønninger og transferomkostninger, beløb sig til 3,9 millioner pund i perioden, hvilket er en stigning på 294% fra 1,3 millioner pund i den forrige periode.

På trods af en stor stigning i omsætningen, endte klubben alligevel med at skabe et underskud på næsten 3 millioner pund, skriver Daily Star.

Det britiske medie skriver, at det menes at være forårsaget af deres køb af Wrexhams stadion, Racecourse Ground.

Hvad Reynolds og McElhenney konkret betalte for dette, vides ikke, men den blev solgt i 2011 for 1,8 millioner pund, og det estimeres, at Hollywood-stjernerne har betalt mindst det dobbelte af dette.

På de sociale medier har det store underskud fået blandet modtagelse blandt fansene. Mange mener, at det er positivt, at ejerne vil investere, mens andre frygter, at det vidner om, at klubben ikke er økonomisk bæredygtig.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024