Wrexham-ejere Ryan Reynolds og Rob McElhenney laver scoop

Foto: Lewis Storey/Getty Images

Han har en fortid i Manchester United og Watford, men har nu skrevet under med Wrexham. Manden hedder Ben Foster.

Ben Foster, der før har stået mellem stolperne for både Manchester United og Watford, har besluttet at afbryde sin pension, for at skrive under på en kontrakt med National League-lederne Wrexham.

Den i dag 39-årige målmand har været fristet til at vende retur til professionel fodbold, efter han oprindeligt besluttede sig for at indstille sin karriere tilbage i september 2022.

Wrexham måtte sige farvel til deres målmand Rob Lainton, der pådrog sig en alvorlig skade. Det fik dem til at hente Foster, da de fandt ud af, at Lainton kommer til at bruge mindst seks uger på sidelinjen.

Det skriver det britiske medie Express, der også skriver, at der er forlydender om, at Foster fik tilbuddet om at skifte til Wrexham allerede i starten af denne sæson, men at han afslog dette tilbud.

Foster har en fortid i klubben, da han har været udlejet til klubben tilbage i 2005, hvor han var ejet af Stoke City. En sæson efter skiftede han til Manchester United og Old Trafford.

Foster må siges at være det største scoop som klubejerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney har gjort, siden de overtog klubben tilbage i november 2020.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024