Xavi udpeger fire must-have spillere for Barcelona i 2024

Foto: Angel Martinez/Getty Images

Xavi arbejder på at styrke truppen i Barcelona, og har i denne forbindelse fire klare prioriteter.

Barcelona-træner Xavi er allerede i fuld gang med planerne for næste år. Her ønsker den spanske træner at styrke truppen, og har i den forbindelse nogle klare prioriteter.

Først og fremmest ønsker han at styrke truppen med en permanent højre back. Til dette formål er hans prioritet at hente Joao Cancelo permanent.

Den portugisiske stjerne har været vigtig for Barcelona siden sin ankomst. Han kreativ i den offensive del, og er generelt en stor teknisk tilføjelse til truppen.

Efter sigende ønsker Barcelona springe at hente ham på permanent aftale. Men i et scenarie, hvor Manchester City skulle forsøge at hæve prisen væsentligt, vil de angiveligt se i retning af alternative spillere. Det skriver Barca News Network.

Han ønsker også at sikre sig en permanent venstre back, hvor han vil forlænge med Marcos Alonso. Han kommer primært til at fungere som backup for Alejandro Balde, som er den garanterede starter.

Barcelona har brug for en spiller, der er villig til at fungere som backup, og her Alonso et godt valg. Hans kontrakt udløber snart, men forventes at blive forlænget.

Til midtbanen har Xavi et godt øje til Arthur Vermeeren og Gabriel Moscardo. Førstnævnte er fra Belgien, er 18 år gammel og spiller Royal Antwerp. Moscardo er også 18 år, brasilianer og spiller for Corinthians.

De har begge vist sig at have tekniske kvaliteter, der er helt i top. Derfor ville Barcelona elske at få fingrene i dem, men flere andre klubber jagter dem også. Da man i Barcelona vil satse på unge talenter, er de villige til at gå langt for at hente dem.

Ligesom det har været tidligere, så er det stadig en drøm for Xavi at hente Bernardo Silva. Han har vigtige egenskaber, der kan være vitale for Barcelona. Han har dog forlænget med City, og kan derfor blive meget vanskelig at hente.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024